Apmācības un investīcijas – Stellar pakete

Stellar Lumen ir gan blokķēdes tīkls, gan kriptovalūta. Stellar tokenus sauc par lūmenu (Lumen) jeb XLM. Stellar tokenu (digitālo valūtu) investori uzskata par nākotnes opciju. Vai ir vērts ieguldīt Stellar? Ja jā, tad kā to izdarīt?

 Investīciju māksla

Ja tiek investēts pirmo reizi, ir svarīgi saprast, kā iespējams nopelnīt vairāk ar ilgtermiņa ieguldījumu stratēģiju, nevis ātri pirkt un pārdot kriptovalūtas.

Pirms investīcijas ieteicams atrast labu kursu vai konsultantu. Mācību paketei būtu jāpalīdz noteikt finanšu pamatmērķus un jānodrošina iespējas to sasniegšanai. Vienlaicīgi nepieciešams apzināties riskus, kas saistīti ar katru investīciju.

Investīciju potenciāls ir ļoti svarīgs arī no finansiālā viedokļa. Nevajadzētu ieguldīt, ja ir radušās lielas parādsaistības vai nav rezerves fonda. Pirms investīcijas ir vērts veltīt nedaudz laika parādu atmaksai un rezerves fonda izveidei neparedzētiem izdevumiem.

 Kur investēt…

Kriptovalūtas var investēt, izmantojot spekulācijas. Izvēlētās monētas tiek pirktas par zemām cenām un pārdotas tālāk, kad to vērtība pieaug līdz apmierinošam līmenim.

Tomēr, spekulācijas ir saistītas ar risku. Galvenokārt, tas ir nepareizs pieņēmums (kriptovalūta bija neatbilstoša, tāpēc tā neieguva vērtību) vai spekulatīvā burbuļa pārsprāgšana (valūtas vērtība pieaug, bet kādā brīdī tās cena piedzīvo strauju kritumu). Lai izvēlētos labu kriptovalūtu un saprastu īsto laiku tās pārdošanai, ir nepieciešama izpratne par spekulāciju pamatiem.

Investori – iesācēji var nezināt, kāds ir labākais kriptovalūtas iegādes veids. Tiešsaistes valūtas maiņas punkti ir populāra vieta, kur iegādāties elektronisko valūtu, taču maiņas kursi bieži saistīti ar lielām komisijas maksām. No otras puses, konti kriptobiržās nodrošina lielu apriti un atbalsta t.s. “day-trading”, kur pirkšana un pārdošana notiek vienas dienas ietvaros, lai gan tas saistās ar hakeru uzbrukumu un kontu pārņemšanas iespēju. Atverot kontu kriptobiržā, nepieciešams apstiprināt savu identitāti nodokļu vajadzībām, jo uz visām ES reģistrētajām kriptovalūtu biržām attiecas noteikumi, kuru mērķis ir apkarot kibernoziedzību.

Ieteicamas kriptovalūtas pelnīšanas veids ir mācību pakete ar bezmaksas kriptovalūtas vienībām. Šajā gadījumā kriptovalūtai ir pievienota mācību pakete un nav nepieciešams portfelis virtuālajai valūtai – par valūtas uzglabāšanu rūpējas starpnieks. Šīs īpašība to padara par lētāko iespēju iesācējiem, kuri nopietni vēlas pievērsties virtuālajām investīcijām.

Pasūtiet komplektu!

Uzziniet, kā ieguldīt.

 Stellar – platforma un kriptovalūta

Stellar ir maksājumu tehnoloģija, kuras mērķis ir apvienot finanšu iestādes un samazināt starptautiskajiem naudas pārvedumiem nepieciešamās izmaksas un laiku. Abas monētas sākotnēji izmantoja vienu un to pašu protokolu.

Bet ar to līdzības arī beidzas.

Stellar atzarojums 2014. gada sākumā vainagojās ar jauna un uz nākotni orientēta Stellar vienprātības protokola (SCP) (Stellar Consensus Protocol) izveidi. Abām sistēmām ir būtiskas atšķirības. Ripple ir slēgta sistēma, kamēr  Stellar ir atvērta pirmkoda (open source) programmatūra. Ripple sadarbojas ar atzītām banku iestādēm un sindikātiem, lai uzlabotu starptautisko naudas pārvedumu tehnoloģiju.

Stellar darbojas kā decentralizēts serveru tīkls blokķēdē ar virsgrāmatu, kas tiek atjaunināta ik pēc 2 līdz 5 sekundēm visos mezglos. Svarīgākā iezīme, kas Stellar atšķir no citām populārām monētām, tostarp bitkoina, ir tā vienprātības protokols.

Apstiprinot transakcijas, Stellar vienprātības protokols nepaļaujas uz visu tīklu. Tā vietā tiek izmantots Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritms, kas nodrošina ātrāku darījumu apstrādi. Tas ir tāpēc, ka Stellar izmanto kvoruma (vai tīkla daļas) sektorus, lai pārbaudītu un apstiprinātu transakcijas.

Šis risinājums liek katram Stellar tīkla mezglam izvēlēties citu „uzticamu” mezglu komplektu. Ja transakciju apstiprina visi šīs kopas mezgli, tā tiek uzskatīta par veiksmīgu. Saīsinātais process ir padarījis Stellar tīklu par ļoti ātru un tiek lēsts, ka tas apstrādā pat 1000 tīkla darījumus sekundē. Tas padara Stellar (līdz ar to tīkla ražotās virtuālās monētas) par vēlamu spekulatīvu aktīvu un risinājumu.

Apmācības un investīcijas – Stellar pakete

Nevar noliegt, ka pēdējā laikā tiek piedāvāts arvien lielāks mācību pakešu daudzums ar jaunām un interesantām virtuālās valūtas vienībām. Interese par šo jomu turpina pieaugt, kas nozīmē, ka cilvēki joprojām vēlas veicināt un palielināt savu labklājību, bet sabiedrībai ir nepieciešami jauni risinājumi finanšu izglītības jomā. Šādu iespēju nodrošina mācību paketes, tostarp jaunums tirgū – Stellar pakete.

Līdzīgi kā citu šāda veida pakešu gadījumā, katrs, kurš iegādāsies mācību kursu, saņems bezmaksas Stellar karti. Šāda veida karte nodrošina piekļuvi tīmekļa vietnei ar bezmaksas Steller kriptovalūtas vienībām, kas piesaistītas individuālam kontam. Ir vērts atzīmēt, ka katrai Stellar mācību paketei, neatkarīgi no tās vērtības, ir pievienota karte ar piekļuves kodu un bezmaksas kriptovalūtas vienībām. Izmantojot norādīto lietotājvārdu un paroli, Stellar paketes īpašnieks jebkurā laikā var izņemt savu bezmaksas kriptovalūtu. Piekļuve kontam ir vienīgi tiem klientiem un starpniekiem, kas to pārvalda.

Pasūtiet komplektu!

Uzziniet, kā ieguldīt.

Vai atmaksājas? Stellar pakete – atsauksmes

Līdzīgi kā lielākā daļa izglītības pakešu, Stellar pakete tiek uzskatīta par vienkāršu un populāru veidu, kā iegūt mācību materiālus un bezmaksas kriptovalūtas vienības. Šī iemesla dēļ blogeru un klientu vidū iespējams atrast daudz atsauksmes par produktu. Lielākā daļa cilvēku, kas iegādājušies Stellar paketi, pauda ļoti pozitīvas atsauksmes.

  • Mācību materiāli ir ļoti augstas kvalitātes, visu izdevās apgūt, izprast un saņemt kriptovalūtu… Varu sākt investēt
  • Veids, kā es saņēmu kriptovalūtu, mani nedaudz pārsteidza, bet, pateicoties tam, man nav jārisina tehniskas problēmas, kuras nepārzinu, tāpēc man joprojām ir labas atsauksmes par Stellar paketi. Turklāt, es varu ātri izmaksāt savu kriptovalūtu.
  • Agrāk nezināju, kā sākt ieguldīt Stellar, tagad jau saņēmu sūtījumu un karti ar kodu, pārdevējs visu pateica un izskaidroja, un tas izskatās labi. Ļoti interesanta e-grāmata, drīz apskatīšos citus materiālus.
  • Es esmu redzējis līdzīgas paketes un izmantoju tās jau gadiem. Tā kā tirgū to ir tik daudz, nevar noliegt šāda produkta efektivitāti. Tiek iegūta izglītība kriptogrāfijas jomā – lielisks piedāvājums.

Stellar pakete ir unikāls risinājums iesācējiem, apvienojot investīciju teoriju un praksi investīciju valūtas veidā. Šis komplekts nodrošina piekļuvi apmācībai un sniedz praktisku pieredzi. Lielākā produkta priekšrocība ir tā, ka klienti maksā tikai par mācību materiāliem, bet kriptovalūtas vienības saņem bez maksas. Tādā veidā iespējams ātri sākt savu pirmo investīciju un piedzīvojumus ar e-monētām.

«
»

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *