Mokymai ir investicijos – „Stellar“ paketas

„Stellar Lumen“ tai yra tiek „blockchain“ tinklas, tiek kriptovaliuta. „Lumen“ atstovauja biržos simbolis (XLM), „Stellar“ natyvus tokenas (skaitmeninė valiuta), kurį investuotojai laiko geru pasirinkimu ateityje. Ar verta investuoti į „Stellar“? Jeigu taip, kaip tai padaryti?

 Investavimo mokslas

Jeigu investuojama pirmą kartą, svarbu būti sąmoningiems, kad su ilgalaike investicine strategija galima uždirbti daugiau pinigų nei tik greitai pirkdami ir parduodami kriptovaliutas.

Prieš investiciją geriausiai pasiieškoti gero mokymo arba patarėjo. Geras mokymo paketas turėtų padėti nustatyti mūsų pagrindinius finansinius tikslus ir užtikrinti daug galimybių jiems pasiekti. Taip pat turėtume įsitikinti, ar suprantame su kiekviena investicija susijusią riziką.

Investicinis potencialas yra labai esminis iš finansinio žiūros taško. Neturėtume investuoti, jeigu esame labai įsiskolinę arba neturime avarinio fondo. Prieš investiciją naudinga skirti laiko skoloms išmokėti ir atsidėti pinigų nenuspėjamoms išlaidoms.

 Į ką investuoti…

Į kriptovaliutas galima investuoti per spekuliacijas. Pasirinktos monetos perkamos žema kaina ir perparduodamos, kai jų kaina pasiekia mus tenkinantį lygį.

Visgi spėliojimai neša riziką. Visa tai susiję su klaidingu suponavimu (blogai parinkta kriptovaliuta nepasiekė vertės) arba sprogusiu burbulu (valiuta pasiekia vertę, tačiau tam tikru metu pradeda staigiai kristi). Pardavimuose reikia įgyti spekuliacijos pagrindus, kad žinotume, kaip teisingai išsirinkti kriptovaliutą ir tinkamą laiką.

Pradedantys investuotojai taip pat gali nežinoti, kokia yra geriausia kriptovaliutos įsigijimo forma. Internetinės keityklos yra gana populiarus virtualių monetų šaltinis, tačiau pastovūs valiutų kursai siejasi su aukštais mokesčiais. Kita vertus sąskaitos kriptovaliutų biržose leidžia plaukti dideliems srautams ir aptarnauja taip vadinamą „daytrading“, bet tai pranašauja programišių atakas ir sąskaitų vagystes. Susikūrus sąskaitą biržoje reikia patvirtinti savo tapatybę privalomo apmokestinimo tikslams, kadangi visoms kriptovaliutų biržoms, įregistruotoms ES, taikomas reglamentavimas kovai su skaitmeniniais nusikaltimais.

Rekomenduojama forma kriptovaliutoms užsidirbti yra mokymo paketas su kriptovaliuta. Kriptovaliutos perkamos kartu su mokymo paketu, todėl nereikia turėti piniginės elektroninėms monetoms laikyti – šiuo reikalu užsiima tarpininkas. Taigi toks yra pigiausias pasirinkimas pradedantiesiems investavimą į virtualias geroves.

Užsisakykite rinkinį!

Sužinokite, kaip investuoti.

 „Stellar“ – platforma ir kriptovaliuta

„Stellar“ tai mokėjimų technologija, sukurta finansinėms institucijoms jungti ir drastiškam mokesčių mažinimui bei laiko trumpinimui geresniam tarptautinių pinigų srautui. Iš pradžių abi monetos naudojosi tuo pačiu protokolu.

Tuo ir baigiasi jų panašumai.

„Stellar“ protokolo šakutė 2014 metų pradžioje privedė prie revoliucinio naujo „Stellar“ protokolo sukūrimo „Stellar Consensus Protocol“ (SCP). Tos dvi sistemos įrodo esminius skirtumus. „Ripple“ tai uždara sistema, o „Stellar“ sukurta „open source“ tipo. „Ripple“ bendradarbiauja su vertinamomis bankų institucijomis bei sindikatais, kad pagerintų tarptautinių piniginių pavedimo technologiją.

„Stellar“ veikia kaip dauguma decentralizuotų mokėjimo platformų. Aptarnauja decentralizuotų serverių tinklą, o paskirstyta knyga atnaujinama kas 2-5 sekundes visuose mazguose. Didžiausias veiksnys, kuris išskiria „Stellar“ nuo populiariųjų monetų, tuo tarpu Bitcoin, yra konsensuso protokolas.

„Stellar“ konsensuso protokolas neužsiima sandorių siuntimais per visą kalnakasių tinklą. Vietoje to naudoja algoritmą „Federated Byzantine Agreement“ (FBA), kuris pagreitina sandorių apdorojimą. Taip vyksta dėl to, kadangi sandoriams patvirtinti „Stellar“ naudoja kvorumo iškarpas (arba tinklo dalį).

Kiekvienas tinklo „Stellar“ mazgas pasirenka kitokį „patikimų“ mazgų rinkinį. Sandoris laikomas patvirtintu tik tada, kai jį patvirtina visi rinkinio mazgai. Supaprastintas procesas „Stellar“ teikia pagreičio ir, manoma, kad apdirba iki 1000 operacijų tinkle per sekundę. Ryšium su tuo, „Stellar“ (tuo pačiu tinklo generuojama virtualioji moneta) laikoma ateities sprendimu.

Mokymai ir investicijos – „Stellar“ paketas

Neįmanoma nuslėpti, kad pastaruoju metu atsiranda vis daugiau mokymo paketų, siūlančių naujas ir įdomias valiutas. Susidomėjimas šia tematika auga, tad suprantama, kad žmonės nori toliau vystytis ir didinti savo turtą, o visuomenė reikalauja naujų sprendimų finansinio švietimo srityje. Tokią galimybę suteikia mokymo paketai, tuo tarpu naujiena rinkoje – „Stellar“ paketas.

Panašiai, kaip kituose tokio tipo paketuose, kiekvienas, kuris įsigyja mokymą, nemokamai gauna „Stellar“ kortelę. Kortelė suteikia prieigą prie internetinės svetainės, kurioje galima atsiimti nemokamą „Stellar“ kriptovaliutą, prisegtą prie individualios vartotojo sąskaitos. Verta pastebėti, kad prie kiekvieno „Stellar“ paketo, nepriklausomai nuo jo vertės, prisegama kortelė su kodu ir nemokama kriptovaliuta. Naudojantis pateiktu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu paketo savininkas gali bet kuriuo metu išsimokėti kriptovaliutą. Prieigą prie sąskaitos turi klientas ir tarpininkas.

Užsisakykite rinkinį!

Sužinokite, kaip investuoti.

Ar apsimoka? Atsiliepimai apie „Stellar“ paketą

Panašiai, kaip dauguma mokymo paketų, taip ir atsiliepimai apie „Stellar“ paketą patvirtina, kad tai labai paprastas ir populiarus būdas įsigyti mokymo medžiagą bei nemokamą kriptovaliutą. Dėl šios priežasties galima rasti daug tinklaraštininkų ir klientų recenzijų apie gautą produktą. Atrodo, kad dauguma asmenų, kurie įsigijo „Stellar“ paketą pasidalino pozityviais atsiliepimais.

  • Mokymo medžiaga yra labai aukštos kokybės, pavyko man viską įsisavinti, suvirškinti ir atsiimti kriptovaliutą… Galiu pradėti toliau investuoti
  • Būdas, kokiu gavau kriptovaliutą, mane labai nustebino, bet užtat neturiu techninių problemų, apie kurias neturiu jokio supratimo, tad ir toliau dalinuosi gerais atsiliepimais apie „Stellar“ paketą. Maža to, galiu greitai kriptovaliutą paversti pinigais.
  • Kažkada nežinojau, kaip pradėti investuoti su „Stellar“. Gavęs siuntą su kortele ir kodu, pardavėjas man daug papasakojo ir paaiškino, taigi manau, kad viskas atrodo neblogai. Labai įdomi elektroninė knyga, netrukus pereisiu prie kitos medžiagos.
  • Mačiau panašius paketus, naudojuosi nuo daug metų. Rinkoje tokių yra labai daug ir negalima paneigti jų efektyvumo. Kartu kaupi kriptografinę edukaciją – puikus pasiūlymas

„Stellar“ paketas tai išskirtinis sprendimas pradedantiesiems, jungiantis investavimo teoriją su nuosavos valiutos turėjimo praktika. Paketas užtikrina didžiules prieigos prie mokymų galimybes, taip pat praktinę patirtį. Didžiausias tokių produktų privalumas yra toks, jog klientai moka tik už mokymo medžiagą, o kriptovaliutą gauna nemokamai. Taigi, gali labai greitai atlikti pirmąją investiciją ir kelionę su virtualiomis monetomis.

«
»

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *