Bányászd ki saját kriptovalutád – Asic Pro kriptopénz-ásó

A kriptovaluták továbbra is népszerűek a high-tech rajongók körében. Megszerzésüknek többféle módja van. Az egyik a vásárlás, a másik az, hogy tőzsdén kereskednek velük. Az ember bányászatára is összpontosíthat. Ez az út mentes a befektetések által hordozott veszteség kockázatától. Sokan azonban feltehetik a kérdést, vajon nyereséges-e még a kriptovaluták ásása? A válasz igen. Csak a megfelelő felszereléssel kell rendelkeznie.

Kriptovaluták – még mindig nyereségesek?

A Bitcoin továbbra is a legnépszerűbb és legnagyobb kriptovaluta. Az indulás óta több mint 10 év telt el, és ezalatt az értéke nagyon erősen emelkedett. Azok az emberek, akik a kezdeti időkben BTC-be fektettek, hatalmas nyereséget értek el az idők során.

Így nem meglepő, hogy a kriptovaluták felkeltették az érdeklődést. Ma azonban sok szó esik a kriptovaluták téléről. 2022 a hanyatlás időszaka volt számos digitális eszköz számára. Az esések azonban több befektető számára is ébresztőt jelentenek, főleg, hogy a piaci helyzet gyakran megismétlődik, és előbb-utóbb emelkedések jönnek.

Sőt, folyamatosan jelennek meg az új projektek. A memecoinok, vagyis a weben népszerű mémekből ismert motívumokkal rendelkező kriptovaluták különösen népszerűek az utóbbi időben. Különösen ismertek a Shiba Inu fajtához tartozó kutya, az úgynevezett dózse motívumai. De ez még nem minden, hiszen a tervek készítői ötletesek, és a népszerű rajzfilmeket is háttérképnek veszik.

Ezek az új projektek gyakran annyira népszerűek a közösségben, hogy sok közülük gyorsan felértékelődik, és magas hozamot biztosít a befektetőknek.

Azonban maga a Bitcoin is sok izgalmat biztosít a kereskedőknek. Számukra az árfolyam esése lehetőséget jelent, és jelzést ad a befektetés megkezdéséhez. Ezután megvárják a következő értéknövekedést, és így profitot termelnek.

Mi a helyzet ezzel szemben a kriptovaluták ásásával? Sokat beszéltek arról, hogy a villamosenergia-árak emelkedése miatt kevésbé lesz jövedelmező. Sok múlik azonban a folyamathoz használt berendezésen. Az olyan eszközök, mint az Asic Pro kriptopénz-ásó, csak egy feladatra specializálódtak, ellentétben a grafikus kártyákkal vagy a számítógépes processzorokkal. Ennek eredményeként nagyobb teljesítményt nyújtanak, ami alacsonyabb költségeket és nagyobb bányászati hatékonyságot eredményez.

Rendeljen kriptobányászt

Vásároljon és kezdje el bányászni a kriptovalutákat

Vásárlás vagy bányászat?

A kriptovalutákat alapvetően kétféle módon lehet megszerezni: vásárolni vagy bányászni. Az első módszer bármely virtuális pénznemhez elérhető. Ez magában foglalja az egyik kriptovaluta, például a Bitcoin használatát egy másik kriptovalutára való átváltáshoz. Ezt megteheti egy kriptovaluta tőzsdén vagy egy brókerháznál. A választott tokenekért fiat pénznemben is lehet fizetni, általában dollárban vagy euróban.

Hogyan vásárolhatok kriptovalutát a tőzsdén? Mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot a kiválasztott szolgáltatással. A cserék gyakran ellenőrzést igényelnek, azaz a személyazonosság igazolását. Ez azonban nem mindig kötelező. Egyes platformok lehetővé teszik a névtelen cserét. Ezek decentralizált tőzsdék – DEX.

Az eset hasonló a bitomatokhoz. Itt sem kell megadnia adatait a kriptovaluta vásárlásához. Ezek az eszközök hasonlóak az ATM-ekhez, de jelenleg viszonylag kevés van belőlük az Egyesült Királyságban. Lehetővé teszik azonban a tranzakciók névtelen végrehajtását.

Egy másik lehetőség a kriptovaluták vásárlása egy helyhez kötött pénzváltóban vagy online. Fontos azonban, hogy ebben az esetben gyakran szükséges egy számla nyitása és a személyazonosság igazolása. Néha az is előfordul, hogy a virtuális eszközök vásárlása magas jutalékkal jár, ami csökkenti egy ilyen művelet jövedelmezőségét.

És mi az a kriptovaluta bányászat? Ennek semmi köze valaminek a klasszikus „bányászatához”. A folyamat teljes egészében az elektronikus világban zajlik. Ehhez speciális felszerelésre van szükség, mint például egy Asic Pro kriptopénz-ásó, egy grafikus kártya vagy egy számítógépes processzor.

A felhasználó a számítógép vagy a bányász számítási teljesítményét felhasználva kibányászja a kriptovalutát, és így a blokkláncon rögzíti a tranzakciókat, azaz új tranzakcióblokkokat validál, amiért egységnyi kriptovalutát kap. A blokk az, ahol az adott hálózaton végrehajtott új tranzakciók rögzítésre kerülnek.

A gyakorlatban egy új blokk bányászásához egy kriptográfiai problémát kell megoldani. A Bitcoin esetében ez az SHA-256 kettős hash függvényen alapul. Így meg kell találni egy karakterláncot, az úgynevezett hash-t, amely kielégíti a vonatkozó feltételeket. A kimenet tartalmazza a tranzakciókat és az előző blokk hash-jét.

A megoldást megtaláló bányász jelenti azt a hálózatnak, amely ellenőrzi a helyességét. Ha ez helyes, akkor a felhasználót egy bizonyos mennyiségű kriptovalutával jutalmazzuk. A blokkot viszont kiássák.

Tehát jobb kriptovalutát vásárolni vagy bányászni? Minden attól függ, hogy mi az ember célja. Ha szeretne beszerezni egy bizonyos mennyiségű virtuális valutát, és például hosszú távú befektetésre szeretné használni, akkor várhat egy kicsit egy vonzó árat, és vásárolhat. Ezután már csak meg kell várni az érték emelkedését.

Ha azonban valaki állandó passzív jövedelemre vágyik, fontolóra veheti a bányászatot. Az így megkereshető összeg többek között a kriptovaluta árától is függ. Ezt az áram jelenlegi ára is befolyásolja. Itt azonban a probléma könnyen megoldható a megfelelő osztályú kriptovaluta bányászati berendezések használatával.

Vagyis a berendezés hatásfokának, azaz a számítási teljesítménynek az elfogyasztott energia mennyiségéhez viszonyított arányának magas szinten kell lennie. Így további erőfeszítés nélkül profitot biztosíthat magának.

 Ásd fel a Bitcoinodat az Asic Pro segítségével

A kriptovaluta bányászata elvégezhető a számítógép grafikus kártyájával vagy processzorával, de jobb eredmények érhetők el speciálisan erre a célra tervezett hardver használatával. Ennek a kategóriának a képviselője az Asic Pro, egy kis bányász, amely úgy néz ki, mint egy memóriakártya, és a számítógép USB-portjához csatlakozik. Ez az egyik legjobban megtervezett ASIC a Bitcoin bányászatához kényelmes USB-eszköz formájában.

Miről van szó? A chip – egy ASIC – egy mikrochip, amelyet kizárólag virtuális tokenek bányászására fejlesztettek ki. A korábbi technológiákhoz képest ez a bányász 100-szoros teljesítménynövekedést és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Kényelmesebb és hatékonyabb megoldás, mint a korábbi GPU-k vagy CPU-k.

A bányász kezelése nagyon egyszerű. Csak egy rövid beállításon kell keresztülmennie. Miután csatlakoztatta az eszközt a számítógéphez, a felhasználó egy speciális webhelyre kerül, ahol regisztrál. Ezután letölti a szoftvert a bányász működtetéséhez. Ezen az oldalon nyomon követheti majd pénztárcáját és a bányászat előrehaladását is. Fontos, hogy a bányász maga csatlakozik a hálózathoz, így nincs szükség programozásra a kriptovaluta bányászatához.

Rendeljen kriptobányászt

Vásároljon és kezdje el bányászni a kriptovalutákat

 Jó befektetés?

A kriptovaluták termelékeny és energiahatékony eszközökkel történő bányászata további passzív bevételt biztosít. Így megnövelheti háztartási költségvetését, mivel az olyan bányászok, mint az Asic Pro, nem termelnek magas költségeket. Sőt, a kibányászott bitcoinok azonnal eladhatók, vagy hosszú távú befektetésként kezelhetők, megvárva a BTC értékének emelkedését, és ezzel biztosítva a jövőbeni profitot. Mindenekelőtt a kifejezetten kriptovaluták bányászására készült hardver jobb eredményeket biztosít, mint a grafikus kártyák vagy processzorok.

Megéri ma Bitcoinokat bányászni? Sokan azt hiszik, hogy ennek az ideje már elmúlt. A megfelelő ASIC technológiával azonban továbbra is jó ötlet lehet a kriptovaluták bányászata. Ami az Asic Pro-t illeti, az ügyfelek véleménye szerint a hardver könnyen használható.

«
»

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *