Těžte svou vlastní kryptoměnu – Kopáč-kryptoměn Asic Pro

Kryptoměny jsou mezi high-tech fanoušky i nadále oblíbené. Existuje několik způsobů, jak je získat. Jedním je jejich nákup, druhým je obchodovat s nimi na burze. Lze se také zaměřit na jejich těžbu. Tento způsob je zbaven rizika ztráty, které s sebou investice nese. Mnoho lidí se však může ptát, je kopání kryptoměn stále zisková? Odpověď je ano. Jen je potřeba mít správné vybavení.

Kryptoměny – stále ziskové?

Bitcoin zůstává nejoblíbenější a největší kryptoměnou. Od uvedení na trh uplynulo více než 10 let a za tuto dobu jeho hodnota velmi silně stoupla. Lidé, kteří v prvních dnech investovali do BTC, zaznamenali v průběhu času obrovské zisky.

Není tedy žádným překvapením, že kryptoměny přitahují zájem. Dnes se však hodně mluví o kryptoměnové zimě. Rok 2022 byl pro mnoho digitálních aktiv dobou poklesu. Propady jsou však pro řadu investorů budíčkem, zvláště když se situace na trhu často opakuje a dříve či později přijdou vzestupy.

A co víc, stále se objevují nové projekty. Memecoiny, neboli kryptoměny s motivy známými z oblíbených memů na webu, jsou v poslední době obzvláště populární. Známé jsou zejména ty s motivem psa plemene Shiba Inu, tzv. doge. To ale není vše, protože tvůrci návrhů jsou vynalézaví a jako tapetu berou i oblíbené kreslené filmy.

Tyto nové projekty jsou v komunitě často tak oblíbené, že mnohé z nich rychle získávají hodnotu a poskytují investorům vysoké výnosy.

Samotný Bitcoin však poskytuje obchodníkům také spoustu vzrušení. Pokles ceny pro ně znamená příležitost a dává signál, aby začali investovat. Ty pak čekají na další zvýšení hodnoty a tím dosahují zisku.

Co naopak kopání kryptoměn? Hodně se mluvilo o tom, že se kvůli rostoucím cenám elektřiny stává méně ziskovým. Hodně však záleží na zařízení použitém pro tento proces. Zařízení jako kopáč-kryptoměn Asic Pro se na rozdíl od grafických karet nebo počítačových procesorů specializují pouze na jeden úkol. Díky tomu poskytují vyšší výkon, což vede k nižším nákladům a zvýšení efektivity těžby.

Objednejte si těžaře kryptoměn

Nakupujte a začněte těžit kryptoměny

 Nákup nebo těžba?

Kryptoměny lze v zásadě získat dvěma hlavními způsoby: lze je buď nakupovat, nebo těžit. První metoda je dostupná pro jakoukoli virtuální měnu. Zahrnuje použití jedné kryptoměny, jako je Bitcoin, k převodu na jinou. To lze provést na burze kryptoměn nebo v makléřském domě. Za vámi zvolené tokeny je také možné platit fiat měnou, obvykle dolary nebo eury.

Jak nakoupím kryptoměnu na burze? Vše, co musíte udělat, je vytvořit účet u vybrané služby. Často výměny vyžadují ověření, tedy prokázání totožnosti. To však není vždy vyžadováno. Některé platformy umožňují anonymní výměnu. Jedná se o decentralizované burzy – DEX.

Případ je podobný bitomatům. Ani zde nemusíte k nákupu kryptoměny uvádět své údaje. Tato zařízení jsou podobná bankomatům, ale v současné době je jich ve Spojeném království relativně málo. Umožňují vám však provést transakci anonymně.

Další možností je nákup kryptoměn ve stacionární směnárně nebo online. Důležité však je, že v tomto případě je často nutné otevřít si účet a ověřit identitu. Někdy se také stává, že nákup virtuálních aktiv zahrnuje vysokou provizi, která snižuje ziskovost takové operace.

A co je to těžba kryptoměn? S klasickou „těžbou” něčeho to nemá nic společného. Celý proces se odehrává v elektronickém světě. K tomu je potřeba speciální vybavení, jako je kopáč-kryptoměn Asic Pro, grafická karta nebo počítačový procesor.

Uživatel pomocí výpočetního výkonu počítače nebo těžaře těží kryptoměnu, a tak zaznamenává transakce na blockchainu, tedy ověřuje nové bloky transakcí, za což je odměňován jednotkami kryptoměny. Blok je místo, kde se zaznamenávají nové transakce provedené v dané síti.

V praxi je pro těžbu nového bloku nutné vyřešit kryptografický problém. V případě Bitcoinu je to založeno na dvojité hashovací funkci SHA-256. Je tedy třeba najít řetězec znaků, tzv. hash, který splňuje příslušné podmínky. Výstup obsahuje transakce a hash předchozího bloku.

Těžař, který řešení najde, jej nahlásí do sítě, která ověří jeho správnost. Pokud je to správné, uživatel je odměněn určitým množstvím kryptoměny. Blok je zase rozkopán.

Je tedy lepší kryptoměnu kupovat nebo těžit? Vše záleží na tom, jaký je cíl člověka. Pokud chce získat určité množství virtuální měny a například ji použít k dlouhodobé investici, může počkat na trochu atraktivní cenu a nakoupit. Pak už zbývá jen čekat, až hodnota stoupne.

Pokud však někdo chce stálý pasivní příjem, mohl by zvážit těžbu. Částka, kterou lze tímto způsobem vydělat, závisí mimo jiné na ceně kryptoměny. Vliv na to má i aktuální cena elektřiny. Zde však lze problém snadno vyřešit použitím správné třídy zařízení na těžbu kryptoměn.

Jinými slovy, účinnost zařízení, tedy poměr výpočetního výkonu k množství spotřebované energie, by měla být na vysoké úrovni. Tímto způsobem si můžete zajistit zisk bez dalšího úsilí.

Vykopejte Bitcoiny pomocí Asic Pro

Těžbu kryptoměny lze provádět pomocí grafické karty nebo procesoru vašeho počítače, ale lepších výsledků dosáhnete pomocí speciálně navrženého hardwaru. Zástupcem této kategorie je Asic Pro, malý těžař, který vypadá jako flashka a zapojuje se do USB portu vašeho počítače. Je to jeden z nejlépe navržených ASIC pro těžbu bitcoinů ve formě pohodlného USB zařízení.

O čem to celé je? Čip – ASIC – je mikročip, který byl vyvinut výhradně pro těžbu virtuálních tokenů. Ve srovnání s předchozími technologiemi poskytuje tento miner 100násobný nárůst výkonu a nižší spotřebu energie. Je to pohodlnější a efektivnější řešení než předchozí GPU nebo CPU.

Obsluha těžaře je velmi jednoduchá. Jediné, co musíte udělat, je projít krátkým nastavením. Po připojení zařízení k počítači je uživatel přesměrován na speciální webovou stránku, kde se zaregistruje. Poté si stáhne software pro provoz těžaře. Na této stránce bude také moci sledovat stav své peněženky a postup těžby. Důležité je, že těžař se sám připojí k síti, takže pro těžbu kryptoměny není potřeba znát programování.

Objednejte si těžaře kryptoměn

Nakupujte a začněte těžit kryptoměny

Dobrá investice?

Těžba kryptoměn pomocí produktivních a energeticky účinných zařízení poskytuje další pasivní příjem. Takže tímto způsobem můžete posílit svůj domácí rozpočet, protože těžař, jako je Asic Pro, nebude generovat vysoké náklady. A co víc, vytěžené Bitcoiny lze okamžitě prodat nebo s nimi zacházet jako s dlouhodobou investicí, která čeká na zvýšení hodnoty BTC a zajistí zisk v budoucnu. Především hardware, který je speciálně vyroben pro těžbu kryptoměn, poskytne lepší výsledky než grafické karty nebo procesory.

Vyplatí se těžit Bitcoiny v dnešní době? Mnoho lidí věří, že čas na to již uplynul. Se správnou technologií ASIC však může být těžba kryptoměn stále dobrý nápad. Pokud jde o Asic Pro, recenze od zákazníků naznačují, že hardware se snadno používá.

«
»

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *