Ťažte svoju vlastnú kryptomenu – Kopáč kryptomien Asic Pro

Kryptomeny sú naďalej populárne medzi fanúšikmi špičkových technológií. Existuje niekoľko spôsobov, ako ich získať. Jedným je ich nákup, druhým obchodovať s nimi na burze. Dá sa zamerať aj na ich ťažbu. Tento spôsob je zbavený rizika straty, ktorú investície prinášajú. Mnoho ľudí sa však môže pýtať, je kopanie kryptomien stále ziskové? Odpoveď znie – áno. Stačí mať správne vybavenie.

Kryptomeny – stále ziskové?

Bitcoin zostáva najobľúbenejšou a najväčšou kryptomenou. Od uvedenia na trh ubehlo už viac ako 10 rokov a za tento čas jeho hodnota veľmi silno stúpla. Ľudia, ktorí v prvých dňoch investovali do BTC, časom zaznamenali obrovské zisky.

Nie je teda žiadnym prekvapením, že kryptomeny vzbudili záujem. Dnes sa však veľa hovorí o kryptomenovej zime. Rok 2022 bol pre mnohé digitálne aktíva obdobím poklesu. Prepady sú však budíčkom pre viacerých investorov, najmä keď sa situácia na trhu často opakuje a skôr či neskôr príde vzostup.

A čo viac, stále vznikajú nové projekty. Memecoiny, čiže kryptomeny s motívmi známymi z obľúbených mémov na webe, sú v poslednej dobe obzvlášť populárne. Známe sú najmä tie s motívom psa plemena Shiba Inu, takzvaného doge. To však nie je všetko, keďže tvorcovia návrhov sú vynaliezaví a ako tapety berú aj obľúbené kreslené rozprávky.

Tieto nové projekty sú v komunite často také obľúbené, že mnohé z nich rýchlo získavajú hodnotu a poskytujú investorom vysoké výnosy.

Veľa vzrušenia pre obchodníkov však poskytuje aj samotný Bitcoin. Pokles ceny pre nich znamená príležitosť a dáva signál, aby začali investovať. Potom čakajú na ďalší nárast hodnoty a tým dosahujú zisk.

Čo naopak kopanie kryptomien? Veľa sa hovorilo o tom, že kvôli rastúcim cenám elektriny bude menej zisková. Veľa však závisí od vybavenia použitého na tento proces. Zariadenia, ako je kopáč kryptomien Asic Pro, sú na rozdiel od grafických kariet alebo počítačových procesorov špecializované len na jednu úlohu. Vďaka tomu poskytujú vyšší výkon, čo vedie k nižším nákladom a zvýšeniu efektivity ťažby.

Objednajte si krypto baníka

Nakupujte a začnite ťažiť kryptomeny

Nákup alebo ťažba?

Kryptomeny je možné získať v podstate dvoma hlavnými spôsobmi: možno ich kúpiť alebo ťažiť. Prvý spôsob je dostupný pre akúkoľvek virtuálnu menu. Zahŕňa použitie jednej kryptomeny, ako je Bitcoin, na konverziu na inú. Dá sa to urobiť na burze kryptomien alebo v maklérskom dome. Za vami zvolené žetóny je možné platiť aj fiat menou, zvyčajne dolármi alebo eurami.

Ako si môžem kúpiť kryptomenu na burze? Všetko, čo musíte urobiť, je vytvoriť si účet s vybranou službou. Často výmeny vyžadujú overenie, teda preukázanie totožnosti. Nie vždy sa to však vyžaduje. Niektoré platformy vám umožňujú anonymnú výmenu. Ide o decentralizované burzy – DEX.

Prípad je podobný bitomatom. Ani tu nemusíte uvádzať svoje údaje na nákup kryptomeny. Tieto zariadenia sú podobné bankomatom, no v súčasnosti je ich v Spojenom kráľovstve relatívne málo. Umožňujú vám však vykonať transakciu anonymne.

Ďalšou možnosťou je nákup kryptomien v stacionárnej zmenárni alebo online. Čo je však dôležité, v tomto prípade je často potrebné založiť si účet a overiť identitu. Niekedy sa tiež stáva, že nákup virtuálnych aktív zahŕňa vysokú províziu, ktorá znižuje ziskovosť takejto operácie.

A čo je ťažba kryptomien? Nemá to nič spoločné s klasickým „ťažením“ niečoho. Celý proces prebieha v elektronickom svete. Na to je potrebné špeciálne vybavenie, ako je napríklad kopáč kryptomien Asic Pro, grafická karta alebo počítačový procesor.

Používateľ pomocou výpočtového výkonu počítača alebo baníka ťaží kryptomenu, a tak zaznamenáva transakcie na blockchaine, čiže overuje nové bloky transakcií, za čo je odmeňovaný jednotkami kryptomeny. Blok je miesto, kde sa zaznamenávajú nové transakcie uskutočnené v danej sieti.

V praxi sa na ťažbu nového bloku musí vyriešiť kryptografický problém. V prípade Bitcoinu je to založené na dvojitej hashovacej funkcii SHA-256. Treba teda nájsť reťazec znakov, takzvaný hash, ktorý spĺňa príslušné podmienky. Výstup obsahuje transakcie a hash predchádzajúceho bloku.

Baník, ktorý nájde riešenie, ho nahlási do siete, ktorá overí jeho správnosť. Ak je to správne, používateľ je odmenený určitým množstvom kryptomeny. Blok je zase rozkopaný.

Je teda lepšie kupovať alebo ťažiť kryptomenu? Všetko závisí od toho, aký je cieľ človeka. Ak chce získať určité množstvo virtuálnej meny a použiť ju napríklad na dlhodobú investíciu, môže počkať na trochu lákavú cenu a nakúpiť. Potom už ostáva len čakať, kým hodnota stúpne.

Ak však niekto chce stály pasívny príjem, môže zvážiť ťažbu. Suma, ktorá sa dá takto zarobiť, závisí okrem iného aj od ceny kryptomeny. Ovplyvňuje to aj aktuálna cena elektriny. Tu však možno problém ľahko vyriešiť použitím správnej triedy zariadení na ťažbu kryptomien.

Inými slovami, účinnosť zariadení, teda pomer výpočtového výkonu k množstvu spotrebovanej energie, by mala byť na vysokej úrovni. Týmto spôsobom si môžete zabezpečiť zisk bez ďalšieho úsilia.

Vykopajte svoje Bitcoiny pomocou Asic Pro

Ťažbu kryptomeny je možné vykonávať pomocou grafickej karty alebo procesora vášho počítača, ale lepšie výsledky sa dosahujú použitím špeciálne navrhnutého hardvéru. Zástupcom tejto kategórie je Asic Pro, malý baník, ktorý vyzerá ako pamäťová karta a zapája sa do USB portu vášho počítača. Je to jeden z najlepšie navrhnutých ASIC pre ťažbu bitcoínov vo forme pohodlného USB zariadenia.

O čo vlastne ide? Čip – ASIC – je mikročip, ktorý bol vyvinutý výhradne na ťažbu virtuálnych tokenov. V porovnaní s predchádzajúcimi technológiami poskytuje tento baník 100-násobný nárast výkonu a nižšiu spotrebu energie. Je to pohodlnejšie a efektívnejšie riešenie ako predchádzajúce GPU alebo CPU.

Obsluha baníka je veľmi jednoduchá. Jediné, čo musíte urobiť, je prejsť krátkym nastavením. Po pripojení zariadenia k počítaču je používateľ presmerovaný na špeciálnu webovú stránku, kde sa zaregistruje. Potom si stiahne softvér na obsluhu baníka. Na tejto stránke bude môcť sledovať aj stav svojej peňaženky a pokrok v ťažbe. Dôležité je, že kopáč sa sám pripojí k sieti, takže na ťažbu kryptomeny nie je potrebné vedieť programovať.

Objednajte si krypto baníka

Nakupujte a začnite ťažiť kryptomeny

Dobrá investícia?

Ťažba kryptomien pomocou produktívnych a energeticky efektívnych zariadení poskytuje dodatočný pasívny príjem. Takže týmto spôsobom môžete posilniť svoj domáci rozpočet, pretože baník, akým je Asic Pro, nebude generovať vysoké náklady. Ba čo viac, vyťažené Bitcoiny je možné okamžite predať alebo s nimi zaobchádzať ako s dlhodobou investíciou, pričom sa čaká, kým hodnota BTC stúpne a zabezpečí zisk v budúcnosti. Predovšetkým hardvér, ktorý je špeciálne vyrobený na ťažbu kryptomien, poskytne lepšie výsledky ako grafické karty alebo procesory.

Oplatí sa v dnešnej dobe ťažiť Bitcoiny? Mnoho ľudí verí, že čas na to už uplynul. So správnou technológiou ASIC však môže byť ťažba kryptomien stále dobrý nápad. Pokiaľ ide o Asic Pro, recenzie od zákazníkov naznačujú, že hardvér sa ľahko používa.

«

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *