Sapă propria Criptomonedă – Săpătorul de criptomonede Asic Pro

Criptomonedele continuă să fie populare în rândul fanilor high-tech. Există mai multe modalități de a le achiziționa. Una este să le cumpărați, alta este să le tranzacționați pe o piață bursieră. Ne putem concentra, de asemenea, pe săparea acestora. Această modalitate este lipsită de riscul de pierdere pe care îl implică investițiile. Cu toate acestea, mulți oameni se pot întreba, este  sapătorul criptomonedelor încă profitabil? Răspunsul este – da. Trebuie doar să aveți echipamentul potrivit.

Criptomonedele – încă profitabile?

Bitcoin rămâne cea mai populară și cea mai mare criptomonedă. Au trecut mai bine de 10 ani de la lansarea sa, iar în acest timp valoarea sa a crescut foarte mult. Persoanele care au investit în BTC în primele zile au înregistrat profituri uriașe de-a lungul timpului.

Prin urmare, nu este de mirare că criptomonedele au atras interesul. Astăzi, însă, se vorbește mult despre o iarnă a criptomonedelor. Anul 2022 a fost o perioadă de declin pentru multe active digitale. Cu toate acestea, căderile sunt un semnal de alarmă pentru mai mulți investitori, mai ales că situația de pe piață se repetă adesea și, mai devreme sau mai târziu, vin și creșterile.

În plus, noi proiecte continuă să apară. Memecoins, sau criptomonede cu motive cunoscute din meme-uri populare de pe internet, au fost deosebit de populare în ultima vreme. Deosebit de cunoscute sunt cele cu motivul unui câine din rasa Shiba Inu, așa-numitul doge. Dar asta nu este tot, deoarece creatorii desenelor sunt inventivi și iau ca tapet și desene animate populare.

Aceste proiecte noi sunt adesea atât de populare în rândul comunității, încât multe dintre ele capătă rapid valoare, oferind investitorilor randamente ridicate.

Cu toate acestea, Bitcoin în sine oferă, de asemenea, multă adrenalină pentru comercianți. Pentru ei, o scădere a prețului înseamnă o oportunitate și oferă un semnal pentru a începe să investească. Aceștia așteaptă apoi următoarea creștere a valorii și obțin astfel un profit.

Dar, pe de altă parte, cum rămâne cu  sapătorul criptomonede? S-a vorbit mult despre faptul că va deveni mai puțin profitabil din cauza creșterii prețurilor la electricitate. Cu toate acestea, depinde în mare măsură de echipamentul utilizat pentru acest proces. Dispozitive precum săpătorul de criptomonede Asic Pro sunt specializate pentru o singură sarcină, spre deosebire de plăcile grafice sau de procesoarele de calculator. Ca urmare, acestea oferă o performanță mai mare, ceea ce duce la costuri mai mici și la o eficiență sporită a săpatului.

Comandați un cripto miner

Cumpărați și începeți să extrageți criptomonede

 Cumpărare sau săpat?

În esență, criptomonedele pot fi obținute în două moduri principale: fie pot fi cumpărate, fie pot fi săpate. Prima metodă este disponibilă pentru orice monedă virtuală. Aceasta implică utilizarea unei criptomonede, cum ar fi Bitcoin, pentru a o converti în alta. Acest lucru se poate face pe o bursă de criptomonede sau la o casă de brokeraj. De asemenea, este posibil să plătiți pentru tokenii aleși în monedă fiduciară, de obicei dolari sau euro.

Cum cumpăr criptomonede de pe o bursă de schimb? Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont la serviciul ales. Adesea, schimburile necesită o verificare, adică o dovadă de identitate. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna necesar. Unele platforme vă permit să faceți schimb în mod anonim. Acestea sunt burse descentralizate – DEX.

Cazul este similar cu cel al bitomatelor. Nici aici nu este nevoie să vă furnizați datele pentru a face o achiziție de criptomonede. Aceste dispozitive sunt asemănătoare bancomatelor, dar în prezent există relativ puține în România. Cu toate acestea, ele vă permit să efectuați o tranzacție în mod anonim.

O altă opțiune este achiziționarea de criptomonede de la un birou de schimb valutar sau online. Cu toate acestea, este important de menționat că, în acest caz, este adesea necesar să se deschidă un cont și să se verifice identitatea. De asemenea, se întâmplă uneori ca achiziționarea de active virtuale să implice un comision ridicat, ceea ce reduce profitabilitatea unei astfel de operațiuni.

Și ce este  sapătorulde criptomonede? Nu are nimic de-a face cu clasica „săpare” a unui lucru. Procesul are loc în întregime în lumea electronică. Pentru aceasta este nevoie de un echipament special, cum ar fi un săpătorul de criptomonede Asic Pro, o placă grafică sau un procesor de calculator.

Utilizând puterea de calcul a computerului sau a săpătorului, utilizatorul sapă criptomoneda, înregistrând astfel tranzacții pe blockchain, adică validează noi blocuri de tranzacții, pentru care este recompensat cu unități de criptomonedă. Un bloc este locul în care sunt înregistrate noile tranzacții efectuate într-o anumită rețea.

În practică, pentru a extrage un bloc nou, trebuie rezolvată o problemă criptografică. În cazul Bitcoin, aceasta se bazează pe funcția hash dublă SHA-256. Astfel, trebuie găsit un șir de caractere, așa-numitul hash, care să îndeplinească condițiile relevante. Rezultatul include tranzacțiile și hash-ul blocului anterior.

Săpătorul care găsește soluția o raportează rețelei, care îi verifică corectitudinea. Dacă este corectă, utilizatorul este recompensat cu o anumită sumă de criptomonedă. Blocul, la rândul său, este săpat.

Așadar, este mai bine să cumpărați sau să săpați criptomonede? Totul depinde de care este obiectivul unei persoane. Dacă dorește să achiziționeze o anumită cantitate de monedă virtuală și, de exemplu, să o folosească pentru o investiție pe termen lung, acesta poate aștepta un preț atractiv pentru o perioadă de timp și poate face o achiziție. Apoi, tot ce rămâne de făcut este să așteptăm ca valoarea să crească.

Cu toate acestea, dacă cineva dorește un venit pasiv constant, ar putea lua în considerare săpatul. Suma care poate fi câștigată în acest mod depinde, printre altele, de prețul criptomonedei. Acesta este, de asemenea, influențat de prețul actual al energiei electrice. Cu toate acestea, în acest caz, problema poate fi rezolvată cu ușurință prin utilizarea clasei potrivite de echipamente de săpat de criptomonede.

Cu alte cuvinte, eficiența echipamentului, adică raportul dintre puterea de calcul și cantitatea de energie consumată, trebuie să fie la un nivel ridicat. În acest fel, vă puteți asigura un profit fără efort suplimentar.

Săpați Bitcoin cu Asic Pro

Săparea criptomonedelor se poate face cu ajutorul plăcii grafice sau a procesorului computerului, dar se obțin rezultate mai bune dacă se utilizează hardware special conceput. Reprezentativ pentru această categorie este Asic Pro, un mic săpător care arată ca un stick de memorie și se conectează la portul USB al computerului. Este unul dintre cele mai bine concepute ASIC-uri pentru  sapătorulBitcoin sub forma unui dispozitiv USB convenabil.

Despre ce este vorba? Cipul – un ASIC – este un microcip care a fost dezvoltat exclusiv pentru extragerea de tokenuri virtuale. În comparație cu tehnologiile anterioare, acest săpător oferă o putere de 100 de ori mai mare și un consum de energie mai mic. Este o soluție mai convenabilă și mai eficientă decât GPU-urile sau procesoarele anterioare.

Operarea săpătorului este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să treceți printr-o scurtă configurare. După conectarea dispozitivului la computer, utilizatorul este redirecționat către un site web special unde se înregistrează. Acesta descarcă apoi software-ul pentru a opera săpătorul. Pe acest site, el va putea, de asemenea, să își monitorizeze starea portofelului și progresul de săpat. Este important de menționat faptul că săpătorul se va conecta la rețeaua însăși, astfel încât nu este nevoie să știe programare pentru a săpa criptomonede.

Comandați un cripto miner

Cumpărați și începeți să extrageți criptomonede

O investiție bună?

sapătorulcriptomonedelor cu dispozitive productive și eficiente din punct de vedere energetic oferă un venit pasiv suplimentar. Astfel, vă puteți consolida bugetul familiei în acest fel, deoarece un săpător precum Asic Pro nu va genera costuri ridicate. Mai mult, Bitcoini săpați pot fi vânduți imediat sau pot fi tratați ca o investiție pe termen lung, așteptând ca valoarea BTC să crească și asigurând un profit în viitor. Mai presus de toate, hardware-ul care este special conceput pentru săparea criptomonedelor va oferi rezultate mai bune decât plăcile grafice sau procesoarele.

Merită să sapi Bitcoins azi și în această perioadă? Mulți oameni cred că timpul pentru acest lucru a trecut. Cu toate acestea, cu tehnologia ASIC potrivită, săparea criptomonedelor poate fi o idee bună. Când vine vorba de Asic Pro, opinii clienților indică faptul că hardware-ul este ușor de utilizat.

«
»

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *